Värdering och uppköp av begagnat guld

Har du guldsmycken hemma, som inte kommer till sin rätt? Då kan en omvandling till kontanter genom vår smidiga service vara ett alternativ. Genom vår smidiga service är proceduren både enkel och prisvärd.

Istället för att försöka dig på att sälja smyckena second hand kan utan kostnad skicka efter en guldpåse.

Efter att du fått hem din guldpåse är det bara att packa ner de objekt som du önskar få värderade och därefter sända den till oss via ditt lokala postombud som ett rekommenderat brev REK-brev. I och med att du ej lägger guldpåsen i en normal brevlåda, får du även ett kvitto som fungerar som ett värdebevis på din försändelse. Därmed är din försändelse även spårbar.

Vi värderar därefter ditt guld avgiftsfritt och vid mängdbestämningen används enbart vågar som är godkända och kalibrerade av Statens Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Vår prisgaranti innebär att vi uppdaterar vårt föreslagna pris om någon annan internetköpare, mot förmodan skulle erbjuda dig ett högre.

Notera att vi samarbetar noga med Polisen för att motverka försök av försäljning av stöldgods. Därtill märker och lagrar vi allt guld på extern depå.